Користь Вітаміну С

У блогах зазвичай розташовують додаткову інформацію щодо проекту, корисні відомості для клієнта, рекламну інформацію. Тут ви зможете розмістити статтю, яка вас цікавить, підібрати привабливі шрифти, а також використовувати інші інструменти, які зроблять статтю цікавою для читача. Зазвичай увагу привертають яскраві, конкретні заголовки, а також додаткові матеріали: відео, статичні та анімовані картинки.

Використовуйте зображення

Ви можете вставляти картинки як статичні, так і анімовані. Красива фотографія прикрашає будь-який текст, без ілюстрацій статті виглядають сухо і формально. Завантажити зображення також просто, як відео. Чим більше якісних картинок з'явиться на сторінці, тим краще буде враження у читача.

Ви можете зробити свої фото, купити картинки у фотобанку або скористатися безкоштовними складами. Проілюструйте ваше меню, інтер'єр і зовнішній вигляд вашого закладу, це приверне увагу потенційних клієнтів. Найкраще використовувати якісні фото з високою роздільною здатністю.

Розташуйте товари

У блогах зазвичай розташовують додаткову інформацію щодо проекту, корисні відомості для клієнта, рекламну інформацію. Тут ви зможете розмістити статтю, яка вас цікавить, підібрати привабливі шрифти, а також використовувати інші інструменти, які зроблять статтю цікавою для читача.

Зазвичай увагу привертають яскраві, конкретні заголовки, а також додаткові матеріали: відео, статичні та анімовані картинки.

Використовуйте відео

Ви можете розмістити на сторінці відео з YouTube, яке можна дивитися, не переходячи на інший сайт. Відео не тільки привертає увагу читача, а й доповнює інформацію, подану в статті. Розмістити ролик можна за допомогою всього декількох кліків. Це стане в нагоді, якщо ви зняли промо-ролик до якоїсь події, пов'язаної з ваші проектом.

Відео це один з кращих рекламних типів контенту воно солідне, привертає увагу і краще запам'ятовується, ніж проста картинка або текст. Тому наповнивши блог відеороликами, ви зможете залучити значно більше людей до вашого проекту. Налаштуйте для отримання дозволу розташування ролика так, як вам подобається.

+38 (099)363 85 92

veggiemankiev@gmail.com

Пр. Григоренка 22/20, офісний комплекс Нарнія

ПН-СБ 10:00-20:00, НД 10:00-18:00

Vegan Green Food © -

Платіть за допомогою карти

Працює на Shop-Express